16 Mart 2010 Salı

Dinazorun kanatlanıp kuşa dönüşmesi tamamen evrimcilerin senaryosudur


Evrimcilerin dinozorları evrime delil olarak göstermelerinin tek nedeni dinozorların soyunun tükenmiş olmasıdır. Darwinistler dinozorların kemiklerini toplayıp birleştirip sonra da bunların üzerinden spekülasyon yaparlar. “Benzer yapı” adını vererek, pulun tüylere dönüştüğü, kanatların kendiliğinden oluştuğu, yerde yaşayan bir sürüngenin kanatlanarak uçtuğu gibi hikayelerini rahatlıkla uydururlar. Çünkü bunları okuyan halkın araştırma yapamayacağını, bu yüzden atıp tutacaklarını düşünürler. Çünkü kimse günümüzde dinozorun gerçek halini göremez. Bu yüzden fosillerin test edilebilme özelliği yoktur.

Darwinistlerin sahte yöntemlerini ortaya çıkaran en iyi örnek Coelacanth oldu. Darwinistler, soyunun tükendiğini zannettikleri Coelacanth hakkında olmadık uydurma senaryolar sıralarken, canlının hala yaşamakta olduğu anlaşıldı. Dolayısıyla Darwinistlerin bu canlı üzerinde yaptıkları tüm spekülasyonların uydurma olduğu ortaya çıkmış oldu. Coelacanth, Darwinistlerin teoriyi ispatlama uğruna neler yapabileceklerinin boyutlarını anlamak bakımından oldukça önemli bir örnektir.

İşte tüm diğer soyu tükenmiş canlı fosillerinde olduğu gibi, dinozor fosilleri üzerinde de yapılan aldatmaca budur. Darwinistler, kuşlardan tamamen farklı yapıda sürüngenler olan dinozorların kuşların atası olduğu iddiasındadırlar. Hatta bazı evrimcilerin hayal dünyası o kadar gelişmiştir ki, tüm dinozorların ara form olduğunu iddia edecek kadar ileri giderler. İşte bütün bu iddiaların tek nedeni, dinozorların soylarının tükenmiş olması ve bu nedenle de Darwinistler için iyi birer malzeme olmalarıdır.

Bugünlerde yeni bir iddia ortaya atıldı. Bu, Telegraph gazetesinin internet sitesinde konu edilen dinozorların kur yapmak için kanatlar edindikleri yönündeki iddiadır. Buna göre mükemmel yapıdaki kusursuz canlılar olan dinozorlar, günün birinde kur yapmak amacıyla kanat geliştirmeye karar vermiştir ve Darwinistlere göre bunun hemen ardından günümüzün muhteşem komplekslikteki olağanüstü Yaratılış harikası olan kuşlara dönüşmüşlerdir. Bildiğiniz gibi Darwinistlerin konuyla ilgili bir önceki iddiası dinozorların sinek yakalamaya çalışırken kuşa dönüştükleri yönündeki saçma iddia idi. Şimdiki iddia, “mükemmel uçucu sineğin orada nasıl bulunduğu” sorusu karşısında afallayan Darwinistlerin durumu örtbas edebilmek için başvurdukları yeni yöntem gibi gözükmektedir.

Evrimcilerin bütün bu iddialarına insanların kanmayacağı ortadadır. Fakat Darwinistlerin bilimsel olarak nasıl büyük bir açmaz içerdiğini de açıklamak gerekir:

Bir sürüngen familyası olan dinozorlar mükemmel yapılı, olağanüstü büyüklükteki mükemmel canlılardır. Bu canlıların hayali şekilde değişim geçirerek yine olağanüstü kompleks yapıdaki, son derece farklı özelliklere sahip kuşlara dönüşmesi imkansızdır.

Dinozordan kuşa geçişi göstermesi gereken tek bir tane bile ara fosil yoktur. Ara form olarak iddia ettikleri canlıların tümünün, ya tam dinozor ya da tam bir kuş olduğu kesin olarak ortaya çıkmıştır.

Archaeopteryx’in mükemmel bir uçucu kuş olduğu kesin ve bilimsel delillerle ortaya çıkarılmıştır.

Darwinistlerin dinozordan kuşa hayali geçişin olduğu iddia ettikleri dönemde yaşayan mükemmel uçucu kuş fosili bulunmaktadır.

Darwinistlerin dinozorlar üzerinde “tüy” dedikleri yapıların tümünün canlının üzerindeki zar katmanlarının fosilleşmiş hali olduğu ortaya çıkmıştır. Darwinistler, bu yorumlarla insanları yıllarca aldatmışlardır.

Birer sürüngen olan dinozorların soğukkanlı oluşu, pullara sahip oluşları, iki ayaklı asimetrik bir yürüme şekli ile hareket etmeleri ve bunun gibi olağanüstü derin farklar, dinozor-kuş hayali evrimini imkansız kılmaktadır.

Dinozorların küçük boyda olanları Darwinistler tarafından hayali ara geçişe delil gösterilmeye çalışılır. Oysa bunlar, kemik yapılarından da kesin olarak anlaşıldığı gibi, dinozorların farklı türleri değil, yavru dinozorlardan başka bir şey değildir.

Dinazorların kanatlanıp kuş oldukları iddiası hiçbir bilimsel değeri olmayan defalarca çürütülmüş bir iddiadır. Dinazor da, kuş da tıpkı diğer canlılar gibi mükemmel sistemlerle donatılmış olarak Allah tarafından yaratılmışlardır. Darwinistler mükemmel yapıdaki canlıları gördüklerinde iyice şaşalayıp canlılar üzerinde geniş hayal güçleriyle senaryolar yazmaya başlıyorlar. Mükemmel kanatlara sahip kuşları dinozorlardan, tonlarca ağırlığındaki balinanın ayıdan evrimleştiğini söyleyerek iyice komik duruma düşüyorlar. Fakat her ne pahasına olursa olsun teoriyi ayakta tutma gayretinden ödün vermiyorlar. Artık insan tonlarca ağırlığında mükemmel organlara sahip bir dinozorun kanatlanıp uçtuğunu ve kuşa dönüştüğünü söyleyen bir evrimcinin nasıl böyle iddialarda bulunduğuna şaşırıp kalıyor. Dinozorun karşısına çizdikleri sineği görememelerini mi anlatalım, dinozor sineği avlarken kuşa dönüştü derlerken sinek nasıl uçuyor diye mi soralım bilemiyorum artık…

www.evrimicokertensiteler.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder