17 Mart 2010 Çarşamba

Evrimciler neden yaratılışçıların karşısına çıkamıyorlar?


Dünyaca tanınmış Darwinist bilim adamlarının tamamı, kendileriyle yapılan söyleşilerde yaratılışçıların eserlerinden bahsetmeden edemiyorlar. Kendilerince fark ettirmemeye çalışıyor fakat bu eserlerin dünya çapındaki etkisinden rahatsız olduklarını ifade etmeden duramıyorlar. Peki çok merak ediyorum, acaba söz konusu Darwinistler, neden yaratılışçıların karşısına çıkamıyorlar? Yine dünyaca ünlü evrimci Richard Dawkins’in de her türlü çağrıya rağmen yaratılışçıların karşısına çıkmayı kabul etmediğini hepimiz biliyoruz.

Bu davranışlarının tek nedeni ne biliyor musunuz? Evrimcilerin yaratılışçıların karşısına çıkarlarsa mutlaka yenileceklerini bilmeleri. Evrimciler son on yılda çok güçlü bir yenilgiye uğradıklarının ve evrim teorisinin çöktüğünün farkındalar. En son tüm dünyada atom bombası etkisi yaratan Yaratılış Atlası’nın teorinin son izlerini de silip süpürdüğünün bilincindeler. O dev eserde yer alan milyonlarca yıllık yüzlerce hayvan ve bitki fosillerinin hiç değişmediğini gören bilim adamlarının bu gerçeği artık red edemeyeceklerini biliyorlar. Bu eser 150 yıldır her ne pahasına olursa olsun savunulan evrim teorisini yerle bir etmiştir. İşte evrimcilerin bu yüzyılda yenilmelerinin nedeni mikrobiyolojide, genetikte yaşanan gelişmeleri inkar edememeleri, DNA’nın ve hücrenin muhteşem kompleks yapısını görmeleri ve milyonlarca değişmeyen fosilin evrimin gerçekleşmediğini ispat etmesidir.

Şimdi evrimciler yaratılışçıların karşısına çıkacak tek bir evrimci bile bulamıyorlar, kendilerine yapılan tekliflerin hepsini reddediyorlar. Televizyon programlarına çıkmaya asla yanaşmıyorlar. Bundan 10-15 yıl önce evrimciler basında sürekli propaganda yaparlarken, televizyon programlarında saatlerce konuşurken ve konferanslar düzenlerken bugün yaratılışçıların karşısında evrimi savunmaya güç yetiremiyorlar. Çünkü bilinç altında yenilgiyi kabul ettiklerinden dolayı artık yaratılışçıların karşısına çıkmaya cesaret edemiyorlar. Richard Dawkins evrimcilerin içine düştüğü sıkıntıyı gösterme açısından en güzel örnektir. Dünya çapında evrimi savunan Dawkins yaratılışı ispat eden deliller karşısında iyice köşeye sıkışmış ve en sonunda kainattaki canlılığı uzaylıların yaptığını söylemiştir! Dawkins’in nasıl uzaylılardan medet umduğunu bu videodan seyredebilirsiniz: http://www.youtube.com/watch?v=dIQQTlpJOg0 Peki uzaylıları kim yarattı diye soracak olsak tabii ki orada da susup kalacak ve verecek hiçbir cevap bulamayacaktır. Sonuç olarak bütün bunlar evrim teorisinin dünya çapında çöktüğünü ispatlamakta, yaratılışçıların karşısına artık tek bir evrimci çıkamamaktadır.

Şüphesiz sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden, işleri evirip-çeviren Allah'tır. O’nun izni olmadıktan sonra, hiç kimse şefaatçi olamaz. İşte Rabbiniz olan Allah budur, öyleyse O'na kulluk edin. Yine de öğüt alıp düşünmeyecek misiniz? (Yunus Suresi, 3)

www.evrimteorisi.info

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder