20 Nisan 2010 Salı

Kutlu Doğum Haftası ve Peygamberimiz Hz. Muhammed – E Book



Kutlu doğum haftasında zamanın en mükemmel, en şahane, en güzel ve en mübarek insanı olan peygamberimiz Hz. Muhammed’i hep birlikte birçok etkinlikle anıyoruz. Allah’ın son peygamber olarak gönderdiği Hz. Muhammed son derece güzel ahlakı, takvası, Allah’a olan yakınlığıyla tüm insanlara örnektir. Her Müslüman’ın peygamberimizin hayatını öğrenmesi, onun sabrını, tevekkülünü, şahsiyetini, zorluklar karşısında asla yılmamasını, eşsiz şefkatini ve merhametini görmesi, bilmesi gerekir. Bunun için de bu kutlu doğum haftasında tüm insanlara verilecek en güzel hediye kuşkusuz güzeller güzeli peygamberimizin hayatını anlatan bu çok güzel eserdir.

Bu eseri ismini yazarak internetten hiçbir ücret ödemeden okuyabilirsiniz. Peygamberimizi hiç görmesek de onun hadislerini okuyarak, güzel tavırlarını öğrenerek ona benzemek için çok gayret edebiliriz. Kitapta yer alan bölümler şunlar: Peygamberimizin güzel ahlakı, peygamberimizin tebliğ, peygamberimizin şemal-i şerifi, peygamberimizin güzel hayatı, peygamberimizin geleceğe dair verdiği haberler. Bu kitabı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.

"Andolsun, sizin için, Allah'ı ve ahiret gününü umanlar ve Allah'ı çokça zikredenler için Allah'ın Resulü'nde güzel bir örnek vardır." (Ahzab Suresi, 21)

Bu linkten kitabı okuyabilirsiniz: http://www.harunyahya.org/imani/hz_muhammed/hz_muhammed1.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder