20 Nisan 2010 Salı

Hayvanlardaki muhteşem sevgi nasıl açıklanır- Video



Bugün sizlerle dün seyrettiğim çok güzel bir videoyu paylaşmak istiyorum. Bu linkten mutlaka seyretmenizi tavsiye ediyorum. http://www.youtube.com/watch?v=NA1i36Dd1qs&feature=fvst Videoyu seyrettiğinizde gerçekten sizde çok şaşıracaksınız. Son derece yırtıcı olan aslanlar bir insana nasıl sevgi gösteriyorlar?

İşte bu da başka bir video:

http://www.youtube.com/watch?v=t3TAJLSXOW4&feature=related Bu video da da bir aslan yetiştiren iki kişi yıllar sonra aynı aslanla karşılaşıyorlar, aslan onları tanıyarak inanamayacağınız şekilde sevgi gösteriyor.

Şimdi evrimciler hayvanlarda nasıl böylesine yoğun bir sevgi oluştuğunu açıklayabilirler mi? Bu kadar yırtıcı bir hayvan nasıl olup da hem bir insana hem de yavrularına karşı bu kadar sevgi dolu ve merhametli oluyor? Hayvanlar aynı zamanda yavrularını korumak için her türlü tehlikeyi göze alır, kimi zaman kendi yaşamlarını dahi feda ederler. Çünkü canlılar evrimcilerin iddia ettikleri gibi tesadüfen var olmamışlardır.

Tüm bu canlıları Allah yaratmıştır ve onlara hiçbir şekilde açıklanamayacak olan şefkat, merhamet ve fedakârlık gibi duyguları ilham etmiştir. Bütün bunlar Allah’ın muhteşem yaratışının eseridir. Videoları seyrettiğinizde anlayacaksınız.

http://www.hayvanlaralemi.net/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder