4 Mayıs 2010 Salı

Kehf Suresinden Ahir Zamana İşaretler – E Book



Bildiğiniz gibi Kuran’da geleceğe dair işaretler ve üzerinde düşünülmesi gereken birçok sır yer alıyor. Bu sırlardan bazıları da Kefh Suresinde gizlenmiş. Kefh Suresi’nde aynı zamanda ahir zamanda yaşanacak olaylardan bahsediliyor. Bu mükemmel kitabı internete ismini yazarak hiçbir ücret ödemeden okuyabilirsiniz. Kitabı okuduğunuzda Kefh suresinde yer alan sırları öğrenecek ve gerçekten çok şaşıracaksınız.

Kehf Suresi'nde, ahir zamanda çıkacak olan Deccal'den ve onun yeryüzüne yaymak istediği dinsizlik akımlarından korunmak ve insanlığa bela getirecek olan bu fitneye karşı mücadele edebilmek için gerekli işaretler, ayrıca Müslümanların alması gereken derslerde bulunuyor.

Kitapta yer alan bazı bölümler şunlar: Giriş, Kefh Suresinden Ahir Zamana İşaretler. Bu kitabı mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum. Kuran’ın sırlarını öğrenebilmeniz için çok güzel hazırlanmış bir eser.

Yazılarımla birlikte çok farklı konularda hazırladığım çok güzel galerilerimi mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?UyeNo=1589933&KategoriNo=66 sayfamda Kitap bölümüne açtığım kitapların hepsini ismini yazarak ücretsiz internetten okuyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder