4 Mayıs 2010 Salı

Evrimin Moleküler Açmazı – Video



Bugün blog yazarlarıyla evrim teorisinin moleküler anlamda nasıl çöktüğünü anlatan bir video paylaşmak istiyorum. Biliyorsunuz evrim teorisi ile ilgili yapılan programlarda evrimciler bir türlü evrimin nasıl oluştuğunu açıklayamıyorlar. Tek bir hücrenin tesadüfen meydana geldiğini, daha sonra bunu diğer hücrelerin takip ettiğini ve canlılığın böyle tesadüfler zinciri sonucunda oluştuğunu ileri sürüyorlar. Oysa 21. Yüzyıl bilimiyle daha tek bir hücreyi bile tesadüfle oluşturamadılar. Yaptıkları araştırmalar sonucunda sadece hücrenin ne kadar kompleks bir yapıya sahip olduğunu gördüler. Öncelikle videoyu bu linkten seyredebilirsiniz: http://www.dailymotion.com/video/x2qox0_evrymyn-molekuler-acmazi1-hucrenyn_creation

Rus evrimci Alexander I. Oparin evrim teorisinin daha hücrenin oluşumunda çöktüğünü şöyle açıklar: Maalesef hücrenin meydana gelişi evrim teorisinin tümünü içine alan en karanlık noktayı oluşturmaktadır.

Evrim teorisinin çöküşünü belgeleyen videoları sizlerle paylaşmaya devam edeceğim, böylelikle 21. yüzyıl bilimi ile evrim teorisinin nasıl hiçbir delili olmadığını, milyonlarca fosilin yaratılışı ispat ettiğini herkese göstermek istiyorum.

Kaynak: http://www.evrimteorisi.info/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder